Чоловіка нардепки Скороход відпустили під нічний домашній арешт

 

Цивільного чоловіка народної депутатки від “Слуги народу” Анни Скороход Олексія Алякіна відпустили під нічний домашній арешт.

Відповідне рішення прийняв суд у п’ятницю, 15 листопада, передає “Українська правда”.

Шевченківський районний суд Києва застосував домашній арешт у нічний час (з 21:00 до 07:00) як запобіжний захід до чоловіка народної депутатки від “Слуги народу” Анни Скороход Олексія Алякіна, який перебуває в міжнародному розшуку.

Згідно з покладеними на нього обов’язками, Алякін має з’являтися за першим викликом слідчого або прокурора. Оскільки столична прокуратура клопотала про екстрадиційний арешт (утримання під вартою), – вона буде оскаржувати вищевказане рішення суду.

Як інформувала “Новинарня, депутатка Анна Скороход на засіданні Верховної Ради 14 листопада заявила, що її чоловіка затримали нібито за дорученням заступників глави офісу президента і генерального прокурора, оскільки під час голосування за певні рішення вона не дотримувалась загальної позиції фракції.
Водночас, голова фракції партії “Слуга народу” Давид Арахамія спростував будь-яку причетність їхньої політсили до затримання чоловіка Скороход.

Згодом у ГПУ повідомили, що затримали цивільного чоловіка Скороход, громадянина РФ Олексія Алякіна за підозрою у шахрайстві в особливо великих розмірах.

15 листопада “слуги народу” виключили із своєї фракції депутатку Анну Скороход.

Читайте також:
Рада ухвалила закон про анбандлінг ГТС і “Нафтогазу”. Обманута депутатка розплакалася

“Слуга народу” Верещук склала повноваження представника Кабміну у Раді

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна