“Слуга народу” Верещук склала повноваження представника Кабміну у Раді

 

Депутатка від “Слуги народу” Ірина Верещук склала повноваження представника Кабміну в Верховній Раді.

Про це вона повідомила у п’ятницю, 15 листопада, на сторінці у Facebook.

“Із сьогоднішнього дня складаю повноваження представника Кабміну в Верховній Раді. Дякую усім, хто допомагав мені в цій роботі”, – написала вона. Про причини такого рішення Верещук не уточнила.

“Сфокусуюсь на роботі в Комітеті з національної безпеки, оборони та розвідки. Дякую всім, хто вірить і допомагає. Працюємо!”, – зазначила нардепка.

Зазначимо, Ірина Верещук як представниця уряду у парламенті не голосувала за урядовий законопроект про створення ринку землі.

Ірина Верещук у 2019 році обрана народною депутаткою 9 скликання від партії “Слуга народу” (номер 29 у списку) як безпартійна. У 2010-2015 роках була міським головою міста Рава-Руська на Львівщині.

Як писала “Новинарня“, раніше нардеп від “Слуги народу” Ірина Верещук заявила, що НАТО не збирається приймати Україну до свого складу, і тому українській владі варто переглянути підхід до відносин з Альянсом.

Читайте також:
“Слуга народу” виключє із фракції депутатів Скороход і Полякова.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна