Біля Петрівського і Богданівки знешкодили вже понад півтори сотні боєприпасів

 

На Донеччині в районі розведення сил на лінії розмежування біля Петрівського – Богданівки вже виявлено та знешкоджено 157 одиниць вибухонебезпечних предметів, продовження обстеження забрудненої території триває.

Про це у понеділок, 18 листопада, повідомили в пресслужбі головного управлінні ДСНС України у Донецькій області.

Піротехнічні розрахунки ДСНС України приступили до проведення робіт з розмінування в районі розведення сил біля населених пунктів Петрівське – Богданівка Волноваського району 13 листопада.

18 листопада піротехнічними розрахунками ДСНС України було обстежено територію площею 2,8 га, вилучено та знешкоджено 33 одиниці вибухонебезпечних предметів.

Як писала “Новинарня“, нещодавно голова парламентського комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки від фракції партії “Слуга народу” Олександр Завітневич заявив, що до “нормандської зустрічі” розведення військ на інших ділянках Донбасу не відбуватиметься.

Читайте також:
Ворог веде провокаційний вогонь із напрямку Петрівського, де мало бути відведення військ, – ОС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна