Перший помічник Зеленського Шефір таємно відвідував офіс Коломойського, – “Схеми”

 

Перший помічник президента Володимира Зеленського і його багаторічний бізнес-партнер і співвласник “Квартал 95” Сергій Шефір таємно відвідував офіс олігарха Ігоря Коломойського.

Як повідомили журналісти проєкту “Схеми”, Шефір приїжджав туди пізно ввечері 28 жовтня, на службовому автомобілі Державного управління справами.

У коментарі Шефір спочатку стверджував, що не зустрічався з олігархом і був там у “справах студії “Квартал 95”, але пізніше визнав, що того вечора він зустрічався саме з Коломойським.

“Він – акціонер каналу, на який постачає продукцію студія “Квартал 95″. Тому ми обговорювали, логічно, які програми будуть виходити, всі внутрішні справи телевізійні”, – пояснив Шефір.

Водночас сам Коломойський, якому журналісти зателефонували одразу ж після дзвінка Шефіру, не визнав, що перший помічник президента приїжджав саме до нього.

“Він до мене в офіс не приїжджав. Він приїжджав до товариша Міндича. А я його зустрів в передпокої… Так, хвилина, “привіт-бувай”. Він приїжджав у питаннях “квартальних”. Я не веду цих питань. Ось вони там, наскільки я знаю, узгоджували плани на наступний рік”, – розповів олігарх.

На запитання, чи впливає він на діяльність президента Зеленського через його помічника Шефіра, Коломойський відповів: “Побачив, що він приїхав, запитав: а що, яким вітром? А він: до Тимура. Ну, добре. Успіхів… Я дуже обережний в цьому. Тим більше, ми розташовані з Мінідчем на різних поверхах. Я заходив до Палиці, а Шефір заходив до Міндіча”.

Як писала “Новинарня“, президент Зеленський передав права на бізнес братам Шефірам.

Читайте також:
Розбір агресивної манери спілкування Зеленського-Коломойського: стінгазета проти діжки з лайном

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна