Дубневич вийшов із СІЗО та здав закордонний паспорт

 

Народний депутат Ярослав Дубневич вийшов з СІЗО під заставу в 90 млн гривень.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в п’ятницю, 8 листопада, розповів його адвокат Олександр Тананакін, інформує видання “Ґрати”.

Згідно з рішенням суду про запобіжний захід, Дубневич повинен носити електронний браслет, проте, за словами захисника, поки що пристрій на депутата не наділи.

Він зазначив, що депутат здав слідчим закордонний паспорт.

Інший адвокат, Станіслав Пелюк, у коментарі “Українській правді” заявив, що його підзахисний вийшов зі слідчого ізолятора близько 17:00 у п’ятницю.

Як повідомляла “Новинарня“, 31 жовтня Верховна Рада зняла з Ярослава Дубневича недоторканність і дозволила арешт нардепа. Того ж дня Дубневичу вручили підозру.
2 листопада Вищий Антикорупційний суд обрав нардепу Дубневичу запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 100 мільйонів гривень.
Ярослава Дубневича підозрюють у розкраданні понад 93 мільйонів гривень на схемі із закупівлями “Укрзалізницею” стрілочної продукції.
Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна