У Львові побилися ультрас із трьох країн: в поліцейський відділок доставили 12 осіб

 

У Львові сталася масова бійка футбольних фанів у центрі міста, в результаті якої травмувань зазнали двоє правоохоронців. 12 осіб доставили до поліцейського відділку.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в середу, 6 листопада, інформувала пресслужба поліції Львівської області.

“Близько 23:15 на оперативну лінію 102 до поліції надійшло повідомлення про масову бійку, що відбувається на площі Галицькій у Львові…Поліцейські припинили бійку, участь в якій брали близько ста осіб – футбольні фанати з України, Франції та Німеччини. У відділ поліції доставлено дванадцятьох учасників бійки – з них четверо львів’ян віком 20-22 роки, інші – іноземці”, – йдеться в повідомленні.

За даними поліції, було також пошкоджено два службові автомобілі.

“Правоохоронці встановлюють обставини події та особи учасників бійки. Вирішується питання правової кваліфікації”, – вказали у поліції.

Сьогодні на стадіоні “Арена Львів” у Львові о 22:00 відбудеться матч групового етапу Ліги Європи, в якому зустрінуться українська “Олександрія” та французький “Сент-Етьєн”.

Як інформувала “Новинарня“, фанати “Карпат” побили своїх футболістів і поліцію. Порушено дві кримінальні справи.

Читайте також:
“Лягай, Бандера”: ультрасам “Зорі” перепало на Кіровоградщині, поліція виправдовується

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна