У Білорусі державний телеканал покаже серіал “Слуга народу”

 

З 11 листопада основний державний білоруський телеканал “Білорусь 1” покаже український серіал “Слуга народу”.

Про це повідомляє агентство теленовин “Белтелерадіокомпанія”.

Зазначається, що серіал транслюватимуть у вечірній прайм-тайм.

“Усі сезони цього багатосерійного фільму глядачі “Білорусь 1” зможуть побачити у вечірній прайм-тайм – о 20:00 з понеділка по п’ятницю. В ефір виходитиме по два епізоди картини “Слуга народу”, – йдеться у повідомленні.

“Слуга народу” – комедійний політичний телесеріал, який розповідає історію обрання президентом України учителя історії Василя Голобородька. В головних ролях знімалися Володимир Зеленський і артисти студії “Квартал 95”.

Серіал “Слуга народу” став найуспішнішим телевізійним проектом України восени 2015 року, частка аудиторії в день прем’єри (за даними компанії Nielsen) перевищила 30%. Серіал купив для показу найбільший в світі онлайн-кінотеатр Netflix.

Як писала “Новинарня“, команда канцлерки Німеччини Ангели Меркель підібрала для неї нарізку з серіалу “Слуга народу”, коли рейтинг Володимира Зеленського перед виборами почав зростати.

Читайте також:
Російський “Первый канал” зловили на брехні понад 500 разів, – EUvsDisinfo

Зеленський та Лукашенко зустрілися в Житомирі: “звіряють годинники”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна