Зеленський та Лукашенко зустрілися в Житомирі: “звіряють годинники”

 

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з президентом Республіки Білорусь Олександром Лукашенком у рамках участі в Другому форумі регіонів України та Республіки Білорусь у Житомирі.

Як повідомляє “Новинарня“, під час спілкування глав держав у вузькому колі в п’ятницю, 4 жовтня, визначено порядок денний відносин двох країн.

“Ми одне одного розуміємо. Я вважаю, що наші люди дружні, ментально близькі. Я пишаюся та впевнений, що кожен українець гордий, що в нас такі добрі сусіди і стосунки”, – цитує Зеленського пресслужба ОП.

Олександр Лукашенко зі свого боку зазначив, що сьогодні вони з Володимиром Зеленським зустрічаються віч-на-віч, щоб іще раз “звірити годинники” та обговорити порядок денний.

“Я впевнений, що все, про що ми домовимося, виконуватиметься”, – зауважив президент Білорусі.

Також він запевнив Володимира Зеленського, що Україна ніколи не матиме проблем на білоруському кордоні.

“Ви ніколи взагалі не мали проблем з території Білорусі і з Білоруссю, ви ніколи не матимете їх. Ми завжди будемо найбільш добрими та надійними вашими прихильниками, партнерами”, – підкреслив Олександр Лукашенко.

4 жовтня також передбачені переговори делегацій України та Республіки Білорусь під головуванням президентів.

Володимир Зеленський та Олександр Лукашенко виступлять з промовами на заключній частині Другого форуму регіонів України та Республіки Білорусь. Після цього відбудеться церемонія підписання двосторонніх документів.

Крім того, як планується, президенти України та Білорусі оглянуть виставку великогабаритної сільськогосподарської техніки.

Як інформувала “Новинарня“,  Кремль та Лукашенко відповіли на заяву Зеленського про зустріч у Мінську.

Читайте також:
Лукашенко заявив, що готовий помилувати українця Шаройка, засудженого за “шпигунство”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна