ДБР розслідує факти погроз нардепки Федини президентові Зеленському

 

У Державному бюро розслідувань розпочали слідство за фактами погроз президенту України з боку народної депутатки від “Європейської солідарності” Софії Федини.

Про це повідомила речник ДБР Анжеліка Іванова, передає УНІАН.

“Декілька днів тому Генпрокуратура внесла відомості по даному провадженню до ЄРДР, а підслідність цього провадження визначили за нами”, – сказала Іванова.

Як інформувала “Новинарня“, нещодавно депутатка Софія Федина висловила обурення спілкуванням президента Володимира Зеленського із добровольцями в Золотому на Луганщині, додавши, що президент поводиться так, ніби вважає себе безсмертним. Вона зазначила, що так розмовляти із захисниками “навіть не всі сєпари дозволяли”.

28 жовтня заступник голови Комітету ВР із питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Олександр Качура (фракція “Слуга народу”) подав до ГПУ і ДБР заяву про вчинення злочину депутаткою від “ЄС” Софією Фединою.
29 жовтня фракція “Слуга народу” всім складом вийшла до трибуни парламенту, аби закликати Верховну Раду разом з правоохоронцями і всім суспільством розібратися у ситуації, пов’язаній з висловлюваннями депутата з фракції “Європейська солідарність” на адресу президента України Володимира Зеленського.
Цього ж дня під час виступу у Верховній Раді народна депутатка від партії “ЄС”, командирка Медичного батальйону “Госпітальєри” Яна Зінкевич заступилася за колегу по фракції Софію Федину. “Слуги народу” почали кричати “ганьба”.

Читайте також:
Депутатка “ЄС” Федина назвала умови, за яких вона вибачиться перед “слугами”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна