Депутатка “ЄС” Федина назвала умови, за яких вона вибачиться перед “слугами”

 

Депутатка від “Європейської солідарності” Софія Федина сказала, що готова вибачитися перед фракцією “Слуга народу”, але за однієї умови.

Як повідомляє “Новинарня“, про це Федина заявила у вівторок, 29 жовтня, під час спілкування із журналістами у кулуарах Ради.

“Президент дійсно не є безсмертним. Він не є Романом Безсмертним, а Роман Безсмертний не є президентом. Ми під Богом ходимо, і за кожні свої дії є відповідь. Але окрім того, мене багато запитують, чи я готова вибачитися. Так, я готова вибачитися за секунду після того, як буде вибачення за регіт над згорілим будинком Гонтаревої; як буде вибачення за обзивання України “повією”; як буде вибачення за те, як беркутівці били майданівців” за насмішки над українським військом. До речі, за розстріл парламенту я також хочу почути вибачення, як і за інсталяцію в телевізійному вигляді похорону Порошенка”, – сказала нардепка.

Як повідомлялося, депутат від “Європейської солідарності” Софія Федина висловила обурення спілкуванням президента Зеленського із добровольцями в Золотому, додавши, що президент поводиться так, ніби вважає себе безсмертним. Вона зазначила, що так розмовляти із захисниками “навіть не всі сєпари дозволяли”.

“Хтось думає, що він безсмертний”, – сказала, зокрема, Федина.

Як інформувала “Новинарня“, після цього, 28 жовтня заступник голови Комітету ВР із питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Олександр Качура (фракція “Слуга народу”) подав до ГПУ і ДБР заяву про вчинення злочину депутатом від “ЄС” Софією Фединою.
У вівторок, 29 жовтня, фракція “Слуга народу” всім складом вийшла до трибуни парламенту, аби закликати Верховну Раду разом з правоохоронцями і всім суспільством розібратися у ситуації, пов’язаній з висловлюваннями депутата з фракції “Європейська солідарність” Софії Федини на адресу президента України Володимира Зеленського.
Цього ж дня під час виступу у Верховній Раді народний депутат від партії “Європейська Солідарність”, командир Медичного батальйону “Госпітальєри” Яна Зінкевич заступилася за колегу по фракції Софію Федину. “Слуги народу” почали кричати “ганьба”.

Читайте також:
Рада проголосувала за законопроєкт про отримання добровольцями статусу УБД за основу

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна