У Литві стартували міжнародні навчання за участю 11 країн НАТО

 

Міжнародні навчання “Залізний вовк-2019” стартували 4 листопада у Литві.

Як повідомляє “Новинарня“, про це йдеться у повідомленні на сайті командування Литовської армії.

Зазначається, що у навчаннях візьмуть участь майже 4 тисячі військовослужбовців з 11 країн НАТО, зокрема Бельгії, Чехії, Великобританії, Естонії, США, Польщі, Норвегії, Нідерландів, Португалії, Німеччин.

“Навчання проходитимуть на полігоні генерала Сільвестраса Жукаускаса в місті Пабраде, де будуть присутні близько 1000 військово-технічних підрозділів”, – йдеться в повідомленні.

Основна фаза навчань триватиме до 18 листопада, а повернення техніки до місць постійної дислокації заплановане на 18-22 листопада.

Загалом у навчаннях будуть задіяні майже 1000 військових одиниць техніки – танків, бойових машин піхоти, бронетехніки, артилерійських гармат.

За даними литовських військових, основна мета навчань “Залізний вовк” – взаємодія при плануванні та проведенні наступальних та оборонних операцій.

Як інформувала “Новинарня“, у Житомирі урочисто відкрили багатонаціональні командно-штабні навчання “Кленова арка – 2019”.

Читайте також:
Десантники ЗСУ здобули срібло на міжнародних навчаннях у Британії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна