18 депутатів Київради просять Зеленського звільнити Кличка

 

18 депутатів Київської міської ради попросили президента Володимира Зеленського звільнити главу КМДА Віталія Кличка.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в п’ятницю, 25 жовтня, йдеться у відкритому листі, який оприлюднено Гусовським, передає “LB.ua”.

Депутати пишуть, що на рівні центральної влади після обрання Зеленського спостерігаються “перші позитивні зрушення”, а в цей час Київ з Кличком продовжує жити “за іншими правилами – шахрайства, кумівства, корупції і зловживання владою”.

“Столицею нашої держави все ще керують люди, які і далі не захищають інтереси громади, а використовують бюджет для власного збагачення. Результат такого “господарювання” – хаотична забудова, транспортний колапс, жахлива екологія і застаріла система ЖКГ”, – сказано в зверненні.

Лист підписали в основному члени “Київської команди”: Сергій Гусовський, Юлія Лобан, Максим Борозенець, Юрій Вахель, Сергій Башлаков, Костянтин Богатов, Людмила Березницька, Леонід Антоненко, Вадим Васильчук, Олексій Руденко, Анна Сандалова, Андрій Таранов, Сергій Харчук, Наталя Шульга. Також за звільнення Кличка висловилися Ілля Сагайдак, Дмитро Стрижов, Вадим Ноздря і Вадим Онуфрійчук.

Відзначимо: Олександр Ткаченко, кандидатуру якого президент розглядає на посаду голови КМДА, раніше заявив, що вибори мера Києва, швидше за все, відбудуться ближче до весни 2020 року.

Як інформувала “Новинарня“, 7 жовтня  нардеп Ткаченко подав декларацію кандидата на посаду голови КМДА.

Читайте також:
“Знищення місцевого самоврядування”: Кличко відреагував на звільнення з посади голови КМДА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна