Наступного тижня “Слуг народу” масово поведуть на закритий поліграф

 

Глава фракції “Слуга народу” Давид Арахамія заявив, що всі їхні нардепи з фінансового комітету Верховної Ради з наступного тижня підуть на масове проходження поліграфа в одне із спеціалізованих відомств.

Про це він сказав у четвер, 24 жовтня, інформує “Українська правда”.

“Нам вже зробили пропозиції СБУ, МВС і НАБУ. Всі хочуть нас перевірити… Люди йдуть зараз (на поліграф, – “Н”) як вони хочуть, але потім ми централізована приймемо рішення, куди йти. Я думаю це буде в понеділок-вівторок. У понеділок скоріше за все, бо у вівторок вже пленарний день”, – сказав він.

“Це повинно бути вже закрито. В НАБУ точно нам не дадуть вас всіх (журналістів, – “Н”) і транслювати”, – додав Арахамія.

Як писала “Новинарня“, за даними, оприлюдненими у ЗМІ, 11 нардепів від “Слуги народу”, які входять до парламентського комітету з фінансів, податкової та митної політики, отримали по $30 тисяч за голосування проти законопроєкту щодо ліквідації корупційних схем під час оцінювання об’єктів нерухомості.
Цього ж дня президент Зеленський заявив, що депутати, які причетні до корупційного скандалу, мають пройти тест на детекторі брехні.

Читайте також:
Під час перевірки Дубінського не виконали жодних вимог із тестування на поліграфі, – експертка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна