На Донбасі – справжня війна, який ще б**дь “конфлікт сторін”, – голкіпер “Маріуполя” Худжамов

 

Колишній голкіпер збірної України, який захищає зараз ворота ФК “Маріуполь”, Рустам Худжамов, вважає великою помилкою намагання домовитися з бойовиками “Л/ДНР”.

Худжамов висловив свою думку про війну на Донбасі й політику нової влади у інтерв’ю сайту “СпортАрена”.

“Поки що я бачу тільки шоу, закони, які вони пропонують внести про амністію для сепаратистів – це що таке? Ми 15 тисяч осіб поховали заради чого? Кожен день хлопці гинуть заради чого? Щоби назад дружити з ними? Я особисто не за це”, – сказав футболіст.

На думку голкіпера, людям одягли великий шолом на голову у вигляді телевізійної картинки, формули Роттердам+ й анонсували величезні зарплати.

“Наступного року, як бачимо, жодних змін за тарифами і підвищень зарплат не буде. Я висловлюю свою думку і знаю, що 73% набіжать у коментарі й поштовхають мене”, – іронічно зауважив футболіст.

Також спортсмен радить тим, хто називає російсько-українську війну на Донбасі “конфліктом сторін” “роздуплитися”.

“Це справжня війна. Вже пора роздуплитися, що це війна, а не говорити, що у нас є сторони конфлікту, це громадянська війна чи ще щось (…) У мене є своя позиція, я її дотримуюсь. Жодних гойдалок, мовляв, може, все-таки Путін не поганий, а, може, й поганий. Поганий, с*ка, поганий. Коли приїхав у Маріуполь, стояли рекламні лайтбокси з фотографіями хлопців, які загинули при обороні міста. Дуже багато молодих пацанів, наші ультрас воювали, я з ними спілкувався. Кожен день вбивають… Як це не поганий, як це не війна, як це, б**дь, “сторонами конфлікту” називати?”, – сказав Худжамов.

Український футболіст узбецького походження Рустам Худжамов народився 5 жовтня 1982 року на Київщині. Кар’єру футболіста розпочав у “Динамо”, згодом перейшов у ФК “Шахтар”.
Зіграв один товариський матч за національну збірну України — 11 лютого 2009 року проти збірної Сербії.
Із 2016 року захищає ворота футбольного клубу “Маріуполь”.

Як писала “Новинарня“, нещодавно у Дніпрі футболісти збірної України відвідали військовий госпіталь.

Читайте також:
АДвоКАТ: вболівальники “Динамо” вивісили на стадіоні банер з портретом Медведчука

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна