Боксер Усик виграв свій перший бій у суперважкій вазі. ФОТО

 

Український боксер Олександр Усик (17-0, 13 КО) у ніч із 12 на 13 жовтня в Чикаго провів свій дебютний бій у суперважкій вазі та виграв у американця Чазза Візерспуна (38-4, 29 КО).

Бій тривав сім раундів і завершився достроковою перемогою Усика.

Українець домінував у рингу в кожному раунді, а в сьомому закидав суперника ударами. Візерспун вистояв, але відмовився виходити на восьмий раунд.

Для Усика ця перемога стала сімнадцятою на професійному рингу у сімнадцяти боях. Тринадцятий раз у профі-кар’єрі українець виграв достроково.

Фото: twitter.com/MatchroomBoxing

Як відомо, спочатку першим суперником Усика в “супертяжах” повинен був стати нідерландець Тайрон Спонг, однак він попався на допінгу. Тож за чотири дні до бою замінити Спонга погодився Візерспун.

Уже в наступному бою Усик має шанси поборотися за чемпіонський пояс суперважкої категорії – українець є обов’язковим претендентом на титул за версією WBO.

Нагадаємо, 32-річний Усик – абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі (версії WBO (2016-2019), WBC (2018-2019), IBF (2018-2019), WBA (Super) (2018-2019), The Ring (2018 — т.ч.), олімпійський чемпіон (2012), чемпіон світу (2011), чемпіон Європи (2008), багаторазовий чемпіон України.

Читайте також:
Боксер Усик на ході 9 травня приєднався до проросійських сил

Зеленський запропонував називати вулиці на честь боксера Усика, а не “Бендери”

Не створи собі кумира: 20 “зрад” і “перемог” Олександра Усика

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.