Пільги для АТОвців-контрактників не будуть обмежені, – Зеленський

 

Президент Володимир Зеленський заявив, що пільги для учасників бойових дій, які підписували контракт зі Збройними силами, не будуть обмежені.

Як передає “Новинарня“, про це повідомила пресслужба президента України за підсумками зустрічі в ОП, що відбулася в суботу, 5 жовтня, за участі Зеленського, начальника Генштабу Руслана Хомчака, голови СБУ Івана Баканова, міністрів внутрішніх справ Арсена Авакова, закордонних справ Вадима Пристайка, помічника президента Андрія Єрмака та ін.

“…Окремо було приділено увагу питанням соціального забезпечення учасників бойових дій. Президент запевнив, що жодні пільги для військових, які захищали територіальну цілісність України, не скасовуватимуть. У державному бюджеті на наступний рік має бути передбачене фінансування соціального забезпечення військовослужбовців”, – сказано в повідомленні.

Як інформувала “Новинарня“, голова Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова (“Слуга народу”) заявила про потребу скасування пільг і соцвиплат ветеранам, які служили за контрактом.
Це спричинило хвилю невдоволення у ветеранському середовищі.

Читайте також:
Соціологи назвали шість найпопулярніших пільг серед українських ветеранів

“ЄС” назвала “антидержавними” заяви “слуги народу” про скасування пільг ветеранам-контрактникам

“Ми найманці. Приречені страждати…” АТОвець відповів віршем на ініціативи “Слуги народу” щодо ветеранських пільг

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна