У ПАРЄ прокоментували відсутність української делегації: розчаровані

 

Президентка Парламентської асамблеї Ради Європи Ліліан Моріс Паск’є висловила жаль з приводу відсутності на осінній сесії постійної делегації парламенту України.

Як повідомляє “Новинарня“,  вона заявила у своєму виступі в понеділок, 30 вересня, на відкритті осінньої сесії ПАРЄ, передає “Укрінформ”.

“Діалог і співробітництво з українською делегацією є особливо важливим для мене і для усіх нас. Адже Україна є країною-членом нашої організації. Україна може розраховувати на нашу повну підтримку. У зв’язку з цим я розчарована, що український парламент не подав повноваження своєї нової делегації до відкриття цієї сесії”, – заявила президентка ПАРЄ у своєму виступі 30 вересня на відкритті осінньої сесії.

Паск’є висловила сподівання, що Україна подасть повноваження своєї нової делегації якнайшвидше.

Водночас вона додала, що Асамблея повинна продовжувати роботу спільно з російськими колегами на засадах відкритого і чесного діалогу.

Як інформувала “Новинарня“, 30 вересня – 4 жовтня у Страсбурзі проходить осіння сесія Парламентської асамблеї Ради Європи.

23 вересня українська делегація офіційно відмовилася від участі в осінній сесії ПАРЄ.

Читайте також:
“ОПЗЖ” на осінню сесію ПАРЄ відправляють свого представника

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна