У Греції затримали сирійських мігрантів, які прикинулися волейбольною командою з України

 

Грецька поліція затримала десятьох сирійських мігрантів, які під виглядом волейбольної команди з України намагалися нелегально вилетіти з країни.

Про це повідомляє “Європейська правда” з посиланням на Ekathimerini.

Мігрантів затримали в аеропорту Афін у неділю, 22 вересня, після того як поліція встановила, що українські паспорти, які вони надали, були відомі як викрадені або втрачені.

Чоловіки були вдягнені в однакову спортивну форму та мали однакові спортивні сумки. Крім того, у них були два волейбольних м’ячі, повідомила поліція.

Після допиту поліція встановила, що ця група насправді не є волейбольною командою.

Чоловіків затримали і відправили до слідчого магістрату, де їм висунуть обвинувачення у спробі незаконного виїзду з країни за допомогою викрадених або втрачених проїзних документів.

Поліція заявила, що чоловіки планували потрапити в іншу країну Євросоюзу. ЗМІ повідомляють, що сирійці планували дістатись до Цюриха.

Мігранти, які втікають із конфліктних країн на Близькому Сході та у Північній Африці, часто прибувають до Греції, щоб звідти потрапити до інших країн Європи.

Читайте також:
На кордоні зі Словаччиною зі стріляниною затримали 24 мігрантів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна