На кордоні зі Словаччиною зі стріляниною затримали 24 мігранти

 

Прикордонники затримали 24 нелегальних мігранти із країн Азії, яких намагалися поза пунктами пропуску переправити до Словаччини.

Як інформувала “Новинарня“, про це у вівторок, 3 вересня, інформує пресслужба Державної прикордонної служби України.

О сьомій ранку, неподалік населеного пункту Великий Березний на Закарпатті прикордонний наряд виявив 10 іноземців азіатської зовнішності, які переховувалися в лісі.

Зазначається, що правопорушників затримали і доповіли у відділ прикордонної служби. Група реагування, що висунулася на допомогу нарядові з підрозділу, затримала іншу частину іноземців. Ще 14 азіатів перебували неподалік від місця виявлення попередніх десяти. Загалом було затримано 12 громадян Бангладеш, 8 – В’єтнаму, 3 – Шрі-Ланки та 1 – Афганістану.

“Наразі тривають пошукові заходи. Правоохоронці перекрили під’їзні шляхи до кордону та перевіряють місцевість щодо можливого перебування решти нелегалів, а також розшукують осіб, які переправляли азіатів через державний кордон”, – кажуть у пресслужбі ДПСУ.

Зазначається, що під час затримання троє осіб, які супроводжували мігрантів, намагалися чинити спротив і здійснювали провокативні дії, щоб завадити прикордонникам затримати правопорушників. Прикордонники застосували зброю.

Як інформувала “Новинарня“, на Буковині прикордонники пострілами зупинили авто, є поранений.

Читайте також:
Крізь стіну на кордоні США та Мексики встановили гойдалки. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна