На Буковині прикордонники пострілами зупинили авто, є поранений

 

У Чернівецькій області прикордонники із застосуванням зброї зупинили позашляховик, який проривався в бік кордону. Одна людина отримала вогнепальне поранення.

Про інцидент, що стався близько 3-ї години ночі 18 серпня в Путильському районі, повідомила пресслужба ДПСУ.

“Автомобіль на швидкості рухався в сторону державного кордону з напрямку населеного пункту Шепіт. На законну вимогу прикордонників транспортний засіб не зупинився. Засліпивши охоронців кордону фарами, водій скерував автомобіль на прикордонний наряд, створивши явну загрозу життю та здоров’ю правоохоронців”, — йдеться в повідомленні.

Аби зупинити авто, прикордонники відкрили вогонь у повітря, а потім по колесах машини.

“За кілька метрів автівка зупинилася. Водій повідомив, що в салоні є поранений, який втрачає свідомість. Чоловіка негайно доставили до районної лікарні”, — розповіли в ДПСУ.

За даним фактом прикордонники поінформували співробітників Нацполіції, військову прокуратуру та інші правоохоронні органи.

Тривають слідчі дії. Для з’ясування правомірності застосування зброї прикордонниками призначено службове розслідування. Керівник ДПСУ особисто вибув на ділянку Чернівецького прикордонного загону, зазначають у пресслужбі.

Читайте також:
Прикордонники із пострілами зупинили контрабандистів на “євробляхах”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна