Крізь стіну на кордоні США та Мексики встановили гойдалки. ВІДЕО

 

Крізь стіну на кордоні США та Мексики встановили гойдалки, одна сторона яких розташована в одній країні, а друга — в іншій.

Як інформує “Новинарня“, відео публікує на акаунті в Instagram видання CNN.

Творці арт-інсталяції, — професор дизайну Вірджинія Сан Фрателло та архітектор Рональд Раель, — «пробили» перешкоду між двома країнами.

https://www.instagram.com/p/B0jPv1qjxw2/?utm_source=ig_web_copy_link

Зведення стіни на кордоні з Мексикою було однією з головних передвиборних обіцянок Дональда Трампа, який переконував американських виборців у тому, що стіна повинна захищати громадян США від наркоторговців і «поганих хлопців», а всі витрати візьме на себе мексиканський уряд.

Слоган «Вuild that wall!» («Побудуйте цю стіну!») стала однією з найпопулярніших на мітингах за участю Дональда Трампа разом із «Make America Great Again!».

Це і використали автори, які своїм арт-об’єктом хотіли донести, що «дві сторони завжди пов’язані — що відбувається з одного боку завжди буде впливати на інший».

Як інформувала “Новинарня“, Верховний суд США дозволив Трампу збудувати стіну на кордоні з Мексикою за кошти Пентагону.

Читайте також:
“91 кілометр”: США виділили один мільярд доларів на мексиканську стіну

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна