“Виконуючи завдання, наближені до бойових”: на Одещині загинув “альфач” СБУ

 

В Одеській області загинув співробітник Центру спецоперацій “Альфа” Служби безпеки України Олександр Іваньков.

Про це 13 вересня повідомив пресцентр СБУ.

“Колектив Служби безпеки України висловлює щирі співчуття рідним та близьким співробітника Центру спеціальних операцій «А» Олександра Іванькова.
12 вересня Олександр трагічно загинув на Одещині, виконуючи завдання, максимально наближені до бойових“, – зазанчено в повідомленні.

“СБ України всебічно підтримає родину Олександра, а бойові побратими не залишать близьких наодинці з горем”, – додали в спецслужбі.

В СБУ не розкривають подробиць загибелі спецназівця. Водночас одеське видання “Думська” зазначає, що старший лейтенант Іваньков – боєць столичного підрозділу “Альфи” – загинув “під час вкрай складного тренування на воді”, ведеться слідство.

За даними “Думської”, Олександр Іваньков – учасник війни на сході України, відзначений державними нагородами. Товариші по службі кажуть, що він був справжнім професіоналом і патріотом.

Читайте також:
У Вінниці “Альфа” СБУ нейтралізувала три “ДРГ”: як це було. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна