У зоні ООС шість українських військових отримали поранення

 

На Донбасі з початку доби 13 вересня в районі проведення операції Об’єднаних сил бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню, шість українських військових поранено.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС в Facebook.

Зазначається, що противник обстрілював позиції підрозділів Об’єднаних сил із заборонених Мінськими угодами калібрів зброї, а саме — мінометів калібру 82 мм.

Також з гранатометів різних систем, снайперської та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” противник здійснив 8 обстрілів позицій Об’єднаних сил: тричі неподалік Новотроїцького з напрямку Докучаївська — з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї, поблизу Мар’їнки з напрямку Трудівського — зі снайперської та стрілецької зброї, неподалік Талаківки з напрямку Пікузів — зі стрілецької зброї, поблизу Авдіївки з напрямку Мінерального — з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, неподалік Опитного з напрямку Спартака — з автоматичного гранатомета, поблизу Верхньоторецького з напрямку Пантелеймонівки — з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” противник здійснив 3 обстріли позицій Об’єднаних сил: в районі Зайцевого з напрямку Гольмівського — з міномета калібру 82 мм, поблизу Майорська з напрямку “Шахта 6-7” — з міномета калібру 82 мм та стрілецької зброї, неподалік Новгородського з напрямку Широкої Балки — з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї.

Впродовж поточної доби внаслідок ворожих обстрілів шість військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил отримали поранення різного ступеня важкості.

Читайте також:
За ДНК опізнали воїна Вадима Федорченка, що загинув у бою під Дебальцевим

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.