Путін звільнив 70-річного заступника Лаврова, який курував питання України

 

Президент Росії Володимир Путін підписав указ про звільнення Григорія Карасіна з посади  заступника міністра закордонних справ РФ. Іншим указом Путін призначив на цей пост Євгенія Іванова, який з 2017 року обіймав посаду заступника міністра.

Як повідомляє “Новинарня“, про це у вівторок, 10 вересня, йдеться на порталі правової інформації РФ, передає “Європейська правда”.

Карасін обіймав посаду заступника міністра закордонних справ Росії з 2005 року, опікувався питаннями двосторонніх відносин з державами СНД, зокрема з Україною та Молдовою.

Карасіну 23 серпня виповнилося 70 років, а це означає, що за законом він повинен покинути держпосаду.

Іванов має дипломатичний ранг радника першого класу. Він навчався в МГИМО. Працює в МЗС з 1995 року. Він обіймав різні посади, зокрема в 2006-2008 роках – помічника міністра, заступника директора cекретаріату міністра, в 2008-2013 роках – керівника секретаріату міністра.

З 2013 року Іванов працював на посаді директора Консульського департаменту МЗС РФ.

Як інформувала “Новинарня“, “Куратор Л/ДНР” Сурков лишився помічником Путіна.

Читайте також:
Прокуратура з’ясувала, як радник Путіна фінансував одеських сепаратистів у 2014-му

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна