Травмований у ДТП нардеп Бондар повернувся до роботи у Раду

 

Народний депутат від фракції “Європейська Солідарність” Михайло Бондар, який нещадавнопотрапив у ДТП в Житомирській області, повернувся до роботи у парламенті.

Про це у вівторок, 3 вересня, повідомила депутатка від “ЄС” Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

“От що значить відповідальний депутат. Три дні тому Михайло Бондар потрапив в аварію, коли на попутній машині добирався на свій округ. Попри травми і забиті ребра, сьогодні наш колега на роботі. І для цього не потрібні каральні статті чи репресивні закони”, — написала Геращенко.

Як інформувала “Новинарня“, 30 вересня народний депутат Михайло Бондар потрапив у ДТП на Житомирщині. Чоловік сильно травмувався — зламані ребра і численні забої. Життя йому врятував пасок безпеки.
Михайло Бондар, учасник АТО (у складі батальйону Нацгвардії ім. Кульчицького), мажоритарник від фракції “Європейська солідарність”, переміг в окрузі №119 на Львівщині. Він набрав лише на 140 голосів більше, ніж кандидат від “Слуги народу” Орест Кавецький. Центром округу №119 є місто Броди.

Читайте також:
У Лондоні ексочільницю НБУ Гонтареву збив автомобіль

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна