“Життя врятував пасок безпеки”: нардеп Бондар потрапив у важку ДТП

 

Народний депутат від фракції “Європейська Солідарність” Михайло Бондар потрапив у ДТП в Житомирській області.

У народного обранця ймовірно зламані ребра і численні забої. Життя йому врятував пасок безпеки.

За даними “Цензор.Нет”, Михайло Бондар їхав на машині, яку знайшов через сервіс пошуку попутників BlaBlaCar. У автомобіля тріснуло колесо, і він кілька разів перекинувся. Водій і всі пасажири залишилися живі, але отримали ушкодження.

“Як сталася аварія, я не бачив, адже напередодні сиділи допізна і голосували. Самі, мабуть, знаєте. Я, відповідно, заснув. Пасажир, який був ще один, теж заснув. Я здригнувся вже від самого удару”, – розповів він

Народний депутат з посиланням на очевидців розповів, що в автомобілі Mitsubishi Lancer, у якому він їхав, трінуло колесо. Після чого автомобіль зіткнувся боком, де сидів нардеп, з КамАЗом, який проїжджав поруч, від чого декілька разів перекинувся. Водія вантажівки теж госпіталізували із забоями.

За словами Михайла Бондара, життя йому та іншим, що перебували в машині  врятували ремені безпеки.

Депутата доставили до Коростишівської центральної районної лікарні. За словами Бондара, у нього забої на обличчі, руці та ногах, а також сильно болить спина. Наразі невідомо, чи є переломи, оскільки лікарі проводять діагностику.

“Моя медична картка як депутата Верховної Ради IX скликання лежить в “Феофанії”, тому доведеться їхати туди на огляд лікарів”, – сказав Бондар і висловив надію, що йому вдасться повністю одужати до засідання парламенту, яке відбудеться у вівторок, 3 вересня.

Як повідомляла “Новинарня“, Михайло Бондар, учасник АТО (у складі батальйону Нацгвардії ім. Кульчицького), мажоритарник від фракції “Європейська солідарність”, переміг в окрузі №119 на Львівщині. Він набрав лише на 140 голосів більше, ніж кандидат від “Слуги народу” Орест Кавецький. Центром округу №119 є місто Броди.

Читайте також:
У Лондоні ексочільницю НБУ Гонтареву збив автомобіль

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна