“І це мине”: Матіос попрощався з посадою печаткою Шломо

 

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос, якого у понеділок, 2 вересня, звільнив генеральний прокурор Руслан Рябошапка, попрощався з колегами і відомством.

“Єдине, що хочу сказати — це велике спасибі всім, хто був та служив зі мною поряд!
Тим офіцерам, хто всі ці п’ять років війни ніс величезний тягар служби у лавах військової прокуратури!  Колеги та офіцери, дякую вам! Честь маю”.

Матіос згадав про перстень царя Соломона із написом “І це мине”. За його словами, він завжди у житті і кар‘єрі пам’ятав про ці слова.

Крім того, він опублікував лист від Міноборони з підписом міністра Андрія Загороднюка до генпрокурора Рабошапки, згідно з яким, Матіоса мають направили у розпорядження міністерства до вирішення  питання щодо його подальшої військової служби.

Як інформувала “Новинарня“, Генеральний прокурор Руслан Рябошапка підписав наказ про звільнення з посади заступника Генерального прокурора – Головного військового прокурора Анатолія Матіоса.
Раніше в офісі президента натякали на ліквідацію військової прокуратури. Військові прокурори висловили тоді рішучий протест щодо ліквідації їх органу.

Читайте також:
“Дембельський акорд Луценка”: ГПУ закрила справу на екс-віце-спікера-комуніста Калєтніка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна