В ОП анонсують дводенний візит Зеленського до Польщі

 

Президент України Володимир Зеленський 31 серпня здійснить офіційний візит до Республіки Польща на запрошення президента сусідньої країни Анджея Дуди.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в п’ятницю, 30 серпня, інформує пресслужба офісу президента.

Зазначається, що програмою візиту передбачені зустрічі глави держави з Анджеєм Дудою, прем’єр-міністром Польщі Матеушем Моравецьким, маршалком Сенату Станіславом Карчевським та представниками бізнесу.

1 вересня Президент України візьме участь у меморіальних заходах у Варшаві з нагоди 80-ї річниці початку Другої світової війни.

Очікується, що глава Української держави проведе низку зустрічей з лідерами іноземних держав, які братимуть у них участь.
При цьому ЗМІ інформували, що анонсована зустріч Зеленського із президентом США Трампом у Польщі не відбудеться, адже той скасував візит до Польщі через ураган на Флориді.

Як інформувала “Новинарня“,  Польща не запросила Путіна на роковини початку Другої світової війни, бо вважає, що “це недоречно”.

Читайте також:
Зеленський і Дуда: сподівання на зняття проблем і тиску “складних моментів історії”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна