Трамп скасував поїздку до Варшаву, де мав зустрітися з Зеленським, – ЗМІ

 

Президент США Дональд Трамп не поїде на безпековий форум у Варшаві, де була передбачена його зустріч із президентом України Володимиром Зеленським.

Американський президент скасував свою поїздку через буревій, який наближається до Флориди, повідомило 29 серпня агентство Bloomberg з посиланням на два поінформованих джерела.

“Президент Дональд Трамп скасував свою подорож до Польщі на цих вихідних через буревій “Доріан”, який, як очікується, скоро сягне Флориди”, – інформує видання.

Bloomberg зазначає, що ураган завдасть удару по східному узбережжю Флориди в понеділок, 2 вересня. Очікується, що він буде супроводжуватися потужними дощами та вітрами швидкістю понад 200 км/год.

До Варшави натомість приїде віцепрезидент США Майк Пенс.

Як повідомляли ЗМІ, досі Міністерство закордонних справ України разом з офісом президента вело підготовку до зустрічі президентів України і США Володимира Зеленського і Дональда Трампа на початку вересня у Варшаві на заходах, присвячених 80-річчю початку Другої світової війни.

Читайте також:
Зустріч Трампа й Зеленського відбудеться у Варшаві, – Болтон

США можуть переглянути надання Україні військової допомоги, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна