Військовим зарахують періоди служби до страхового стажу

 

Кабінет міністрів забезпечив зарахування періодів служби до страхового стажу військовослужбовцям, які звернулись за призначенням пенсії згідно з законом про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування.

Відповідна постанова ухвалена на засіданні в середу, 21 серпня, інформує пресслужба Мінсоцполітики.

Ухваленим актом забезпечується наповнення реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування відсутніми відомостями про грошове забезпечення та сплату страхових внесків військовослужбовців (крім військовослужбовців строкової військової служби), осіб начальницького і рядового складу, поліцейських і зарахування періодів служби до страхового стажу військовослужбовцям (крім військовослужбовців строкової військової служби), особам начальницького і рядового складу, які звернулися за призначенням пенсії відповідно до закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”.

Постанову ухвалили на виконання закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій” від 3 жовтня 2017 №2148-VIII.

Як писала “Новинарня“, міністр оборони Степан Полторак підписав наказ про виплату премій військовослужбовцям Збройних сил до Дня Незалежності України.

Читайте також:
Зеленський обіцяє мешканцям окупованих територій пенсії, які їм уже виплачують

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна