Після зборів у 28 омбр понад 70 резервістів погодилися на контракт із ЗСУ

 

У 28-ій окремій механізованій бригаді Збройних сил України завершилися двотижневі збори оперативного резерву першої черги. У підсумку, понад 70 резервістів вирішили підписати контракт зі Збройними силами України.

Як повідомляє “Новинарня“, про це у вівторок, 6 серпня, інформує пресслужба 28 омбр у ФБ.

“За цей час резервісти навчались, тренувались, отримували і закріплювали знання.Дехто зустрівся зі старими друзями, а дехто – здобув нових.Це був період плідної співпраці і за її результатами 73 військовослужбовців-резервістів зголосились підписати контракт у 28 омбр”, – йдеться у повідомленні.

Як інформувала “Новинарня“, в Україні нараховується близько 200 тисяч осіб оперативного резерву. В разі загострення ситуації внаслідок широкомасштабного наступу ворога президент може віддати наказ про мобілізацію резервістів.

Читайте також:
“Мати сильну артилерію і резерв”: під Маріуполем відбулися масштабні військові навчання ООС. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна