“Мати сильну артилерію і резерв”: під Маріуполем відбулися масштабні військові навчання ООС. ВІДЕО

 

На полігоні біля селища Урзуф (на захід від Маріуполя) в Донецькій області у вівторок, 19 лютого, відбулися масштабні військові навчання з метою надати загальну методику підготовки резервів Об’єднаних сил.

Як повідомив прес-центр ООС, планове тактичне навчання на Приазовському напрямку із залученням авіації – винищувачів, штурмовиків, танків та іншої бронетехніки довели, що українські захисники готові дати адекватну і жорстку відповідь російським окупантам.

Готовність військ перевірив командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв.

“Мета сьогоднішнього навчання – надати загальну методику підготовки резервів Об’єднаних сил. Будь-який український командир повинен мати в своєму підпорядкуванні сильну артилерію і резерв. Я абсолютно задоволений роботою командирів під час навчання, всі дії були чіткими, правильними і керованими”, – сказав командувач ОС.

Генерал Наєв також зазначив, що і в бойовиків відбувалися командно-штабні навчання, про які українське командування знало заздалегідь. На тлі цього ворог збільшив застосування зброї проти ЗСУ на передовій, в тому числі і ствольної артилерії.

“У російського командування навчання були планові, і ці навчання ворог розпочав безпосередньо до наближення виборів президента України”, – підкреслив командувач.

Читайте також:
Відбулися масштабні навчання 17-ї танкової бригади зі стрільбами й авіацією

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна