Українські спецпризначенці випробовують українські парашутні системи “Сокіл”

 

На Хмельниччині спецпризначенці десантувалися повітряним способом в умовний тил противника для виконання розвідувально-диверсійних та інших спеціальних завдань. Використовували для цього парашутні системи вітчизняного виробника “Сокіл”. 

Під час стрибків з парашутом воїни-спецпризначенці успішно використовували нові парашутні системи українського виробництва типу “Крило” – “Сокіл”, передає “АрміяInform”.

Вони забезпечують десантування зі зброєю та спорядженням з висоти понад 7000 метрів, дають змогу здійснювати стрибки на далекі відстані та нести додатковий “корисний” вантаж до 180 кг, безшумно й максимально приховано діставатися до цілі.

Як повідомляла “Новинарня“, підрозділи Десантно-штурмових військ ЗСУ отримали американські парашутні системи спеціального призначення. 

Читайте також:
Забродський оцінив американські парашутні системи для ДШВ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна