Підрозділи ДШВ отримали американські парашутні системи спеціального призначення

 

«Спецтехноекспорт» виконав контракт з поставки для ЗСУ парашутних систем спеціального призначення та керованих систем десантування вантажів Airborne Systems North America.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в понеділок, 1 квітня, відзвітували у прес-службі держпідприємства «Спецтехноекспорт».

“Парашутами та іншим спеціальним обладнанням виробництва американської компанії користуватимуться підрозділи Десантно-штурмових військ Збройних Сил України, які вже кілька років співпрацюють з Airborne Systems North America та задоволені їхньою продукцією”, – йдеться у повідомленні.

Перед початком експлуатації нових десантно-парашутних систем, «Спецтехноекспорт» організував навчання військових інструкторів особливостям використання та обслуговування нового обладнання фахівцями американської компанії. Сторони готуються до виконання нових проектів.

Нагадаємо, що у лютому 2019 року делегація Збройних Сил України та Спецтехноекспорту здійснила робочий візит у Сполучені Штати Америки. Після вивчення досвіду проведення точного десантування особового складу та вантажів, Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України підтвердило інтерес до розширення співпраці з Airborne Systems.

За словами генерал-лейтенанта Михайла Забродського, така співпраця є значним кроком у розвитку Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. «Ми вже кілька років тісно співпрацюємо з компанією «Airborne Systems» та дуже задоволені їхньою продукцією», – підкреслив генерал-лейтенант.

Як інформувала “Новинарня“, Командувач ДШВ Забродський на передовій вручив ордени “За мужність”.

Читайте також:
“Джентльмени, складіть зброю!” Рота ДШВ ЗС України захопила американський штаб на навчаннях НАТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна