Відкрився сьомий пункт перетину кордону між Україною й Молдовою в режимі “єдиного вікна”

 

Відкрився ще один спільний пункт перетину кордону між Україною та Молдовою.

Як повідомляє УНН з посиланням на Moldpres, ним став КПП “Отач-Могилів-Подільський” між Вінницькою областю в Україні та Окницьким районом у Молдові.

Контроль при перетині кордону на ділянці між Отачем і Могильовом-Подільським буде здійснюватися спільно молдавською та українською сторонами в режимі “єдиного вікна”.

Відповідно до міжурядової угоди між Республікою Молдова і Україною, підписаної 6 жовтня 2017 року, планується ввести спільний контроль на всіх пунктах пропуску.

Досі прикордонний контроль в режимі “єдиного вікна” працював на шести митних постах між Україною й Молдовою, а саме: “Крива-Мамалига”, “Ларга-Кельмень”, “Бричани-Россохани”, “Джурджулешти-Рені”, “Первомайськ-Кучурган” і “Паланка-Маяки-Удобне”.

Читайте також:
У Молдові скасували заборону держчиновникам їздити у Росію

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна