У Сумах виділили ₴21 мільйон на житло 60 українським воїнам

 

Сумська міська рада виділила кошти на придбання власного житла 60 учасникам АТО/ООС.

Про це у п’ятницю, 2 серпня, повідомляє пресслужбу міськради.

Депутати під час чергової сесії ухвалили рішення виділити на це з міського бюджету загалом 21 мільйон гривень.

Така одноразова цільова матеріальна допомога надається вже другий рік поспіль.

“Згідно з ухваленим рішенням, так само, як і торік, кожен із шістдесяти сумчан-захисників отримає по 350 тисяч гривень для придбання квартири або будинку”, – зазначає пресслужба міськради.

Список претендентів на отримання у 2019 році одноразової цільової матеріальної допомоги був затверджений Радою учасників АТО та членів сімей загиблих учасників АТО при Сумському міському голові Олександрові Лисенку.

Окрім того, список погодила постійна комісія міськради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, науки, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту.

Як повідомляла “Новинарня“, на Миколаївщині три родини військовослужбовців — учасників ООС (АТО) отримають власне помешкання за кошти місцевих бюджетів.

Читайте також:
Учасникам АТО виділили 35 квартир у Києві

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна