На Миколаївщині ще три сім’ї учасників АТО/ООС отримають житло

 

Три родини військовослужбовців — учасників ООС (АТО) з Миколаївщини отримають власне житло за кошти місцевих бюджетів.

Про це у середу, 31 липня, повідомили у пресслужбі Миколаївської ОДА.

“В Миколаївській області придбають житло для трьох родин учасників АТО з Баштанського, Кривоозерського районів та міста Очаків. Загальна вартість житла майже 714 тис. грн (на умовах співфінансування з місцевими бюджетами)”, — йдеться у повідомленні.

Миколаївщина — єдиний регіон України, де з ініціативи облдержадміністрації учасникам АТО (ООС) за рахунок обласного та місцевих бюджетів купують житло на умовах співфінансування.

Тільки у 2018 році в рамках реалізації Комплексної обласної програми соціального захисту населення “Турбота” придбано житло для 33 родин учасників антитерористичної операції на сході України на суму понад 15,8 млн грн.

Це військовослужбовці, які нині мешкають у Снігурівському, Братському, Березнегуватському та Баштанському районах, містах Южноукраїнську, Миколаєві, Очакові та Вознесенську.

Дія програми триває — в бюджеті області на 2019 рік на ці цілі закладено 10 млн грн.

Як повідомляла “Новинарня“, нещодавно учасникам АТО виділили 35 квартир у Києві.

Читайте також:
Уряд затвердив механізм компенсації за зруйноване житло внаслідок агресії РФ, – Черниш

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна