На Закарпатті на дільниці невикористані бюлетені “погасили” сокирою. ВІДЕО

 

На дільниці №210247 у селі Колочава на Закарпатті невикористані бюлетені знищили сокирою.

Відповідне відео у Facebook оприлюднив Василь Маркусь у неділю, 21 липня.

На відео видно, як один із членів ДВК тримає на дошці пачку невикористаних бюлетенів, а інший двома ударами відрубує кутики. Зважаючи на велику кількість обрубків на підлозі, таким чином у Колочаві погасили усі невикористані бюлетені.

Нагадаємо, що закон України про вибори народних депутатів передбачає погашення не використаних виборчих бюлетенів шляхом відокремлення правого нижнього кута документа. Здебільшого, їх відрізають ножицями.

Як інформувала “Новинарня“, в Україні о 20:00 у неділю, 21 липня, завершилося голосування на виборах у Верховну Раду України.

Дані Національного екзит-полу  відображають такі результати: “Слуга народу” – 44,2%, “Опозиційна платформа – За життя” – 11,4%, “ЄС” – 8,8%, “Батьківщина” – 7,4%, “Голос” – 6,5%.

Читайте також:
Ця виборча кампанія побила рекорд із незаконної агітації, – КВУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна