Саакашвілі закликав голосувати за партію Зеленського. ВІДЕО

 

Лідер партії “Рух нових сил” Міхеїл Саакашвілі закликав на виборах 21 липня голосувати не за його політичну силу, а за партію “Слуга народу”.

Про це він сказав у відеозверненні, поширеному у “Фейсбуці”.

“У мене вже з’явилися і є свої питання, але думаю, що президенту Зеленському потрібно дати шанс формувати більшість без поступок старим політикам. Тому кожен відсоток зараз важливий. І я б не хотів, щоб через наші відсотки, які все ж можуть не дозволити нам пройти в Раду, «Слуга народу» не добрала кілька відсотків до можливості незалежно формувати уряд”, – пояснив Саакашвілі у дописі.

“Тому після бурхливих дискусій я підтримав таке рішення: ми просимо прихильників підтримати наших мажоритарників, а за списками, з огляду на ситуацію, що склалася — віддати голоси за «Слугу народу»”, – заявив він.

Як відомо, останній день для зняття партії з виборів минув 10 липня.

Нагадаємо, “Рух нових сил Саакашвілі” мав проблеми з реєстрацією на виборах, оскільки невчасно провів з’їзд, однак зібрав протест під ЦВК і відстояв партійний список через суд.

Читайте також:
Верховний Суд відхилив касацію ЦВК щодо реєстрації партії Саакашвілі

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна