“Хто президент – Зеленський чи Порошенко?” Прихильники Саакашвілі протестували під ЦВК

 

Прихильники партії “Рух нових сил Михайла Саакашвілі” протестували проти відмови Центральної виборчої комісії реєструвати кандидатів у народні депутати від цієї політсили.

Як повідомляє “5-й канал“, кілька десятків активістів прийшли до ЦВК, але представники Управління державної охорони зачинили перед ними ворота. Після цього партійці викликали поліцію й намагалися прорватися через паркан.

Як повідомила журналістам член партії Олена Терещенко, співробітники УДО дали дозвіл пропустити всередину 10 активістів і знову зачинили ворота.

Інший соратник Саакашвілі, Давид Сакварелідзе, на мітингу під ЦВК заявив: “Я вже сумніваюся, хто виграв вибори − Зеленський Володимир Олександрович чи Порошенко Петро. У жодної політичної партії в Україні не було стільки проблем, як у нас, партії РНС МС”.

“Як тільки ми оголосили, що йдемо у раду, відразу почалася возня та істерика. Якщо є технічні помилки, про них повідомлять уповноваженому в ЦВК представнику партії, а не відразу відмовляють. Як юрист зі знаннями кількох університетів Європи та Сходу, запевняю вас, що знаю, про що говорю”, − запевнив Сакварелідзе.

Згодом активісти розійшлися.

Як писала “Новинарня“, раніше у ЦВК відмовила в реєстрації кандидатів від “Руху нових сил” через порушення вимог статуту партії.

Лідер партії Михеїл Саакашвілі звинуватив у цьому попереднього президента України Петра Порошенка.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна