“Повернув пістолет у скроню”: на Київщині хлопець застрелився у відділенні поліції

 

У місті Ірпінь на Київщині 19-річний хлопець застрелився у відділенні поліції, куди його привезли після замаху на життя двох осіб.

Раніше він стріляв у свою колишню дівчину та її нового коханого, повідомили в пресслужбі поліції Київської області.

Молодик вистрілив їм у потилицю з травматичного пістолета і зник. Правоохоронці затримала його на одній з вулиць в Гостомелі і відвезли у відділення.

“У приміщенні поліції він невідомим шляхом звільнив руку з наручників, вихопив пістолет і почав ним погрожувати правоохоронцям. Усвідомлюючи небезпеку, вони дістали табельну вогнепальну зброю. У цей час хлопець зі зброєю в руках раптово повернув пістолет собі в скроню і вистрілив“, – повідомили у відомстві.

Поліція не уточнила, з чиєї зброї застрелився підозрюваний, своєї чи правоохоронців. Він помер через декілька годин у лікарні.

Події, які відбувались у відділі поліції, зафіксовані камерами відеоспостереження, передає ТСН.

“Для з’ясування всіх обставин події, надання правової оцінки діям працівників поліції створена спеціальна комісія. Наразі триває службове розслідування. Працюють співробітники ДБР та УВБ. Керівництво поліції області взяло на особистий контроль”, – додали у поліції.

Відкриті кримінальні провадження за  ч. 2 ст. 15 (замах на злочин), п. 1 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 1 ст.  345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Читайте також:
30 разів ударив ножем та втопив у Вирлиці: прокуратура Києва висунула підозру чоловікові за вбивство 9-річного племінника

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна