На Луганщині до восьми років в’язниці засудили бойовика “ЛНР”

 

За матеріалами Служби безпеки України до восьми років позбавлення волі засуджено бойовика терористичної організації «ЛНР».

Про це в понеділок, 15 липня, інформує пресцентр СБУ.

“Співробітники спецслужби встановили, що мешканець тимчасово окупованої Голубівки у травні 2017 року приєднався до лав проросійських терористів. У складі так званого 14-го мотострілкового батальйону «народної міліції ЛНР» чоловік брав безпосередню участь у бойових діях проти українських військових”, – йдеться у повідомленні спецслужби.

За інформацією СБУ, бойовикі зі зброєю в руках він ніс «бойові чергування» на опорних пунктах бойовиків, вів спостереження за позиціями Збройних Сил України.

Кремінський районний суд Луганської області визнав правопорушника винним у скоєнні злочину передбаченого ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України.

Вирок набув законної сили.

Як інформувала “Новинарня“, в СБУ назвали кількість справ і вироків щодо людей із “ДНР/ЛНР”.

Читайте також:
СБУ затримала агента російської воєнної розвідки. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна