Командир 8-го полку спецпризначення пішов на підвищення у ЗСУ

 

Сьогодні на плацу командир 8-го окремого полку спеціального призначення полковник Олег Нечаєв попрощався з бойовим прапором частини.

Про це в п’ятницю, 5 липня, інформує пресцентр 8-го полку спеціального призначення.

Зазначається, що відбувся офіційний ритуал прощання з бойовим прапором військової частини командира полку полковника Олега Нечаєва та передача бойового стягу новопризначеному командиру легендарної “вісімки”.

Полковника Олега Нечаєва призначили на іншу посаду в Збройних Сил України..

Нечаєв командував полком з 2011 року. Нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня “за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, високий професіоналізм, вірність військовій присязі”.

Кореспондент Інформагентства Міноборони Андрій Агєєв зазначає, що нещодавно Нечаєв отримав диплом про завершення навчання на оперативно-стратегічному факультеті Національного університету оборони України.

Як інформувала “Новинарня“, глави СБУ і ССО не віддали честь Зеленському.

Читайте також:
Перший день “хлібного перемир’я”: загинули двоє розвідників із 8-го полку ССО. ІМЕНА, ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна