Суд визнав звільнення Аласанії незаконним

 

Шевченківський суд міста Києва визнав незаконним дострокове припинення контракту з головою правління “Суспільного мовлення” Зурабом Аласанією.

Про це повідомляють на сайті “Суспільного мовлення”.

“Сьогодні, 19 червня, Шевченківський районний суд міста Києва визнав незаконним та скасував рішення Наглядової ради ПАТ “Національна суспільна телерадіокомпанія України” про дострокове припинення контракту з головою правління UA: Суспільне мовлення Зурабом Аласанією”, — йдеться у повідомленні.

Як інформувала “Новинарня“, 31 січня наглядова рада НСТУ прийняла рішення про дострокове припинення контракту з головою правління “Суспільного мовлення” Зурабом Аласанією. Голосування було таємним. Згідно з цим рішенням, Аласанія мав працювати ще два тижні, а тоді НР призначить тимчасово виконуючого обов’язки.
За словами самого Аласанії, його звільнили через “неувагу” до заходів за участю президента. Натомість деякі члени НР говорять про іншу причину – неналежне використанні донорських коштів та ін.

Аласанія подав до суду на НСТУ та членів наглядової ради у лютому.

Читайте також:
Таємне голосування наглядової ради щодо Аласанії – поразка ідеї незалежного Суспільного мовлення, – Барчук

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна