Під Новотроїцьким внаслідок ворожого обстрілу загинув морпіх Олександр Ляшок

 

Під час нічних обстрілів на Донбасі, біля Новотроїцького,  у середу, 19 червня, у зоні ООС загинув морський піхотинець 35-ї окремої бригади морської піхоти Олександр Ляшок.

“Сьогодні, 19 червня, під час обстрілу зі сторони противника від множинних осколкових поранень загинув наш бойовий побратим, навідник відділення морської піхоти, матрос Ляшок Олександр Іванович”, – повідомили на сторінці бригади  у Facebook.

“Він був веселим товаришем, вірним другом, молодим, завзятим, сильним духом чоловіком, якому назавжди залишиться 24 роки… Ти справжній морпіх, ти в наших серцях і з нами в строю, спочивай з миром, воїне”, — написали побратими.

Відомо, що Олександр Ляшок мав 24 роки.

Як писала “Новинарня“, 1 травня під час бойового зіткнення поблизу села Миколаївка (Волноваський район) на Донеччині отримали важкі поранення три морпіхи взводу розвідки 137 ОБМП 35 ОБрМП. Командир взводу Іван Сакаль помер 6 травня – після п’ятьох діб перебування в комі та кількох операцій у реанімаційному відділенні обласної лікарні ім. Мечникова в Дніпрі.

Його побратим Денис Козьма опинився на боці бойовиків, про його долю кілька днів не було відомостей. Тіло загиблого віддали українській стороні 8 травня.

За даними “Новинарні“, морпіх Олександо Ляшок — шоста бойова втрата ЗСУ в червні 2019 року.

4 червня внаслідок обстрілу автомобіля військових у районі с. Новоселівка Друга на Донеччині (Ясинуватській район) полягли двоє бійців 17-ї окремої танкової Криворізької бригади ЗСУ Едуард Лазарєв і Олександр Лин.

5 червня на Луганщині від кулі снайпера загинув сержант 54 омбр Владислав Бережний.

7 червня внаслідок прицільного артилерійського обстрілу збройними формуваннями Російської Федераціїпозицій спецпідрозділу “Азов” поблизу населеного пункту Новолуганське на Світлодарській дузі загинули двоє бійців — Дмитро Пругло (“Круглий”) і Максим Олексюк (“Максон”).

Читайте також:
Дев’ять загиблих героїв травня. ІСТОРІЇ, ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна