Обстріл з ПТРК авто 17-ї бригади: загинули Едуард Лазарєв і Олександр Лин

 

Двоє бійців 17-ї окремої танкової Криворізької бригади ЗСУ, які загинули в зоні проведення Операції об’єднаних сил 4 червня, – 48 річний Едуард Лазарєв із Бродів на Львівщині та 48-річний Олександр Лин із Кривого Рогу.

Як повідомляє Бродівська міська рада, Едуард Дмитрович Лазарєв (Львівська облдержадміністрація наводить інший варіант написання прізвища – Лазерєв) був призваний Бродівським РВК 29 вересня 2015 року.

Едуард Лазарєв. Фото: ФБ Тетяна Лісковецька

У соцмережах також пишуть, що у 2019-му Едуард знову підписав контракт і пішов на передову. Молодший сержант, водій-електрик мінометної батареї механізованого батальйону

За даними “Новинарні“, Едуард Лазарєв народився 4 серпня 1970 року.

Поховають бійця в селі Комарівка Бродівського району, місце і час поховання будуть відомі пізніше.

Читайте також:
Внаслідок обстрілів на фронті троє бійців ЗСУ загинули, троє – поранені

Старший навідник мінометного взводу мінометної батареї механізованого батальйону в/ч А3283 Олександр Петрович Лин – також 1970 року народження (за даними “Новинарні“, народився 18 липня).

Мешкав у Кривому Розі.

Як повідомляє сайт “Рудана“, наразі родичі вирішують питання про поховання Олександра: можливо, це буде не Кривий Ріг, а селище Авдотівка Софіївського району.

За даними із соцмереж, у загиблого залишилися дружина і двоє дітей.

Як писала “Новинарня“, 4 червня близько 17:30 внаслідок влучення ПТКР (протитанкової керованої ракети) в автомобіль ГАЗ-66, який перевозив продукти, загинуло двоє та дістав поранення ще один боєць 17-ї бригади.

У штабі ООС уточнили, що обстріл автомобіля 17 отбр стався у районі села Новоселівка Друга на Донеччині (Ясинуватський район).

Читайте також:
Дев’ять загиблих героїв травня. ІСТОРІЇ, ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна