Екс-міністра Абромавичуса Зеленський призначив в “Укроборонпром”

 

Екс-міністра економічного розвитку Айвараса Абромавичуса призначили членом наглядової ради державного концерну “Укроборонпром”.

Про це йдеться в указі президента №402/2019 Володимира Зеленського від 12 червня.

“Призначити Абромавичуса Айвараса членом наглядової ради державного концерну “Укроборонпром” (за згодою)”, – йдеться в указі.

Відзначається, що указ набирає чинності з дня його опублікування.

За даними концерну, наглядова рада є вищим органом управління “Укроборонпрому”, до її повноважень входить затвердження стратегії розвитку і напрямів діяльності концерну, здійснення контролю за виконанням концерном та його учасниками покладених на них завдань, затвердження напрямів діяльності концерну, визначення інвестиційної політики.

Також Наглядова рада контролює ефективне використання і збереження об’єктів держвласності, провадження фінансово-господарської діяльності концерну.

23 травня Абромавичус заявив, що обговорював з президентом Зеленським своє можливе призначення. За його словами, він хотів би працювати в уряді чи на держпідприємстві, але не в  АП чи парламенті.

Як інформувала “Новинарня“, Зеленський призначив головою СЗР генерала, нагородженого медаллю ФСБ.

Читайте також:
Плюс зачистка інтернету від компромату: Зеленський призначив на ДУС скандального Борзова з КВН

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна