Зеленський призначив головою СЗР генерала, нагородженого медаллю ФСБ

доповнено

Президент України Володимир Зеленський призначив очільником Служби зовнішньої розвідки Владислава Бухарєва.

Як передає “Новинарня“, про це під час брифінгу у вівторок, 11 червня, повідомив заступник голови адміністрації президента Руслан Рябошапка.

В указі №391/2019 сказано: “Призначити БУХАРЄВА Владислава Вікторовича Головою Служби зовнішньої розвідки України”.

Іншим указом президент звільнив Алєксєєнка Андрія Вікторовича від тимчасового виконання обов’язків голови Служби зовнішньої розвідки України.

Нагадаємо, заступником голови СЗР працював сумновідомий Сергій Семочко. Він подавав позов, щоб поновитися на посаді.

Як відомо, Владислав Вікторович Бухарєв народився на Сумщині. У1992 році закінчив Київське вище військове інженерне училище зв’язку за кваліфікацією — інженер-зв’язківець. У 1994 році закінчив Інститут підготовки кадрів Служби безпеки України. У 2018 році захистив ступінь кандидата юридичних наук в Сумському державному університеті.

З 1992 по 2007 працював в СБУ на оперативних посадах. З 2007 по 2010 — очолював податкову міліцію.

З жовтня 2014 року народний депутат Верховної Ради України. Обраний по одномандатному 162 виборчому округу. На час виборів — безпартійний. Член фракції “Батьківщина”.

Генерал-лейтенант. Нагороджений орденами “За заслуги” II та III ступенів, відомчими відзнаками та медаллю ФСБ РФ “За боевое содружество”.

Як повідомляла “Новинарня“, екс-заступник керівника Служби зовнішньої розвідки Сергій Семочко хоче через суд поновитись на посаді.

Читайте також:
Плюс зачистка інтернету від компромату: Зеленський призначив на ДУС скандального Борзова з КВН

СЗР розсекретила документи щодо вбивства Симона Петлюри

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна