Журналіст Сергій Рахманін йде у політику

 

Політичний журналіст Сергій Рахманін приєднався до команди Святослава Вакарчука та увійде до першої десятки у списку партії “Голос”.

Про це повідомляє прес-служба партії.

Зазначається, що заступник головного редактора газети «Дзеркало тижня» Сергій Рахманін у журналістиці понад 30 років, останні 20 — у «Дзеркалі тижня».

“У політичній журналістиці я вже зробив все, що міг. Дуже вдячний професії, колегам, читачам, глядачам і слухачам. Але зараз я відчуваю в собі готовність до змін у житті й роботі. І відчуваю, що можу допомогти змінюватися країні”, – прокоментував рішення походу в політику журналіст.

Рахманіну – 50 років, випускник журфаку КДУ 1993 року.

З жовтня 1998 року — редактор відділу політики газети «Дзеркало тижня». У 2001 році виступив співзасновником громадської організації «Хартія-4». У 2002—2003 роках був членом журналістського страйкому.

Автор книги «Руки, качающие колыбель демократии» (2002), сценарію документального фільму «Незалежність. Український варіант» (2003). У липні 2012 року після прийняття законопроекту «Про засади державної мовної політики» оголосив голодування. Під час сутичок біля Українського дому в нього стався серцевий напад.

Із червня 2014 року веде на телеканалі ZIK програму «Гра У Класику».

Як інформувала “Новинарня“, сьогодні телеведучий та шоумен Сергій Притула заявив, що приєднується до команди Святослава Вакарчука. У “Голос” пішла також голова “Юридичної сотні” Леся Василенко. 

Читайте також:
“Самопоміч” назвала першу десятку кандидатів на вибори. ХТО В СПИСКУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна