Голова “Юрсотні” Леся Василенко приєдналася до команди Вакарчука

 

Голова “Юридичної сотні” Леся Василенко приєдналася до команди Святослава Вакарчука на парламентських виборах.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

“У статусі керівника “Юридичної сотні” мені вдалося налагодити систему правового інформування ветеранів, яка стала підтримкою для десятків тисяч захисників та захисниць. Мені вдавалось також відстоювати права ветеранів на законодавчому рівні. Не маючи формальних статусів, посад і не будучи суб‘єктом законодавчої ініціативи, деякі напрацювання вдалось просунути до рівня законів, і тим самим поліпшити умови служби та добробут ветеранів”, – пише Леся Василенко.

Вона також нагадала, що координувала діяльність проектного офісу зі Міністерства у справах ветеранів України.

Водночас, за її словами, в державі можна зробити набагато більше, оскільки “точкових змін” – замало.

“Я приєднуюсь до команди “Голос”. Я вдячна Святославу Вакарчуку за віру в мене і довіру. Попереду довгий, не завжди легкий, але завжди цікавий шлях. Я готова до нових викликів у ще одній новій для мене сфері”, – пише Василенко.

Також голова “Юрсотні” перерахувала низку проектів та ініціатив, над якими працюватиме у складі нової команди. Це комплексний закон про ветеранів та їхні сім’ї, прийняття закону про статус УБД для добровольців, закон про статус постраждалих цивільних осіб від збройних конфліктів, питання природокористування та розподілу природних ресурсів.

Як інформувала “Новинарня“, телеведучий Сергій Притула заявив, що йде на парламентські вибори. Також у команді Святослава Вакарчука.

Читайте також:
Генерал СБУ, голова Меджлісу, екс-начальник Генштабу: Смешко назвав першу десятку кандидатів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна